Nov 2, 2009

kabar gumbira

Salam semua,

Ari ni balik dari lab lewat sket, ujan smpi ke malam, lg ditunggu, lg lebat, sudahnyer redah jela, basah lencun la makcik2 yg naik motor ni, mane tau nak ujan, dah siang td panas terik, kalo lg pg td ujan kan bagus, boleh bawak kete siap2, konon2nyer nak jimat minyak, ha amik ko fara dan makcik2 yg lain sekalian..

kabar gumbira apakah tajuk di atas?
ha, td makcik2 ni kate doc dah bg green light dah bg aku terbang mencari si die, cewah..yahuuu..awal bulan doblas ni bleh la aku bergumbira di sana..(ha, banyakla hang punya bergumbira, hang ingat viva hang dah lepaih ka, lusa punyer conference dah prepare ka?, thesis hang dah jilid ka?)..huhu..sabaq2 fara oii, simpan gumbira hang tu dlm hati naa..

Ok lah, esok pg2 nak gerak ke KL dah, conf kat PWTC, gud luck la naa cik fara ngan makcik2 sekalian, jgn lok laq sudah laa..

Bubbaiii..

9 comments:

Hasmizah said...

siapkan koje dulu br leh bergumbire...

isyh3 dak ni...

Fara FarSha said...

keje kat cni smpi bile pun tak abis zot..kene cari keje gak kat Labuan..hihi

a-loneliness-ing said...

salam fara...pi cari shoutbox..sng sket nk kutok haha btw sorry tak dapat pi kenduri ang ritu..ada sedare kawen heheheheheheehehehehee papepon tahniah =) hadiah terong nnt tuntut kalo terjumpe kat meranti ker cengal ker memanelah tmpt makan ajer yee...heeee

-aku nih-

zairi baharom said...

wah. makcik dh berblog!!makcik, doc bg kebenaran nek flight??eh2, is it mean that i'm going to be uncle zairi??=) yeay!!!

Ann said...

sedihnye korang smua xder....cepat2 la balik..

Fara FarSha said...

yo yo or je ann ni, kami ade kat umah takpun ann merindui kami, sabaq ya, mggu epan kami balik la..haha

Fara FarSha said...

dah ade request dr zeri ni nmpknyer..nk jd uncle eh..hehe..siapkan duit raye untuk tahun dpn yek..yeay:)

Hasmizah said...

pergh fara x sabar nmpknyer nak ader baby...

chaiyok2 fara... huhuhu... twin skali eh...

tu aku lak yg request....

Fara FarSha said...

aku nak 3 skali, boleh gitu, nnti 1 aku amik, 2 lg aku bg ko jage..hahah, amik ko

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster