Nov 25, 2009

hari2 terakhir..

sementara menunggu en suami dtg jemput kat TMRnD ni, aku nak wat esesais jari sket, dah lame tak menulis..start ari khamis minggu lepas dah letih mengemas barang2, meh aku listkan:

khamis-jumaat : pg ade lab mcm bese, ptg start mengemas barang2 untuk dicampakkan terus ke dlm kete, malas nak susun, kang bile smpi umah kene gak kluarkan balik sbb kene susun dlm kotak, mlm terus telentang tak sedar diri

sabtu : pagi2 dah ajak nisah p anta moto kat ktm kulai, nak pos balik gemas, bertuah motor aku, lepas ni dpt naik charlie pulak g labuan, aku pon tak merase, caitt..pastu terus bedesup aku merempit balik umah, smpi2 je umah terus kene kemas barang2 packing dlm kotak plak, ayah aku tolong seletip kan aje kotak tu..

ahad : sambung balik keje memacking, pastu kemas buku2 yg dah beghabuk setengah kilo tu, tgh hari ca alip bot balik JB balik, kalo tak kene g singapore ni, mampuih aku tak balik dah..buang karen, buang mase, buang minyak, buang duit, buang sumelah..ptg smpi tu terus jumpe my pren mizot, rindu nak jumpe alya gendut, huhu, nnti makngah mesti rindu kat alyah...

isnin : p NTU, fabrication terakhir untuk rectenna aku, petang baru balik, mlm p basuh kete yg mcm dah tukar kaler dari pearl white kepade kelabu..huhu..malasnye tokey ko basuh kete ye 'farsha', bukan fasha okey, 'farsha' name kete aku..huhu, poyos

selase : pg2 dah angin kat technician sbb lmbat bukak lab, dah la nak kene smpi cyberjaya tgh hari ni, kang ade yg tambah lg saman aku yg dah berjumlah rm800 itu, huhu, makcik kayo, tu yg nak sedekah sket kat abg polis tuh..tghari start measurement smpi ptg..yg syoknye time petangnye, yahuuuu..sudah sebulan lebih tidak bertemu kamu suamiku..p amik en suami kat subang pahtu


rabu : sambung wat measurement yg tahap gaban peningnye nih, dah masuk ptg aku lebih banyak diam dari berkate2, rectenna wat time gelabah memang macam ni resultnye..bleh plak lift-off kat umah lepas balik NTU tu, dah bau acetone je bilik aku..pergh, hebat betul researcher ini..

sekiannnnn







2 comments:

faz said...

ermmmm datang subang ker...tak cakap pun...rasa kecik hati tambah merajuk pun ada juga...bile nak g labuan....

Fara FarSha said...

sudah jumpa kamu..lepas dah rindu..yahuuuu

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster