May 2, 2010

sembang2

mari kite sembang2 sambil ngumpat2..yeeehaaaa..I like..tetttt..kene tarik telinge ngan suami dahhh..huhu

sebenarnye banyak cite nak diumpatkan disini, tapi mcm biase la, tahap kelembapan internet disini mcm hampas..nak p potong, tak potong2..ni pun ntah ape demamnye cik berukband ni bleh plak laju skett, sket jeee..ha, baru puji, dah ijau balik kaler die...jap g la sambung, masuk draft dulu naa..

ok, mari sambung mengumpat...dengan banggenye nak umumkan kami menang bdmnton ari tu  lwn dgn bakat P.U Kuching, 5-0 beb...masyaAllah, riaknyer....(muhasabah balik cik fara)..alhamdulillah, akhirnyer hajat aku nak balik kg free tercapai juge, tu je motipnye nak bg menang pun..haha..dlm 25 ari bulan ni kot p KL base plak main, lepas tu ape lg, cha alip bot balik nogori la den..haha..so, isnin ni bermule la training balik tiap2 petang mcm biase, naseb la aku lom keje lg, kalo tidak, mau lunyai jugak badan aku ni penat..gamba mase main tu tak amek la plak, sume kat org, almaklumla, tgh main cane nak amik gambo sendiri, suami pun lupe dtg bawak kamera..gambo mase amik adiah adela..tp seganla nak letak, adiah tak seberape..haha, nak tau ape??..set dulang..haha..mase selection pemain dulu dpt towel..jadikla ye tak..ade gak bende yg aku dpt free..

ok..16/5 ni plak konon2 nye kami ade perlawanan jugak kat Tawau, tp motipnye nak p jenjalan sambil beshopping je..haha..mane nak cekau duit nak borong segale mcm kat Tawau nih?..huhu..(tulun2 en. suami, sile bace entry ini bg memudahkan keje saye tidak meminta2 secare direct)..:)..so dapatla first time merase naik charlie, wahh, teruje sambil kejakunan gitu..

pasal thesis pun alhamdulillah dah hampir settle, dah anta p jilid pun, tinggal nak amek n anta ke fakulti je..time kasih kepade kawan2 yg menguruskan segale beban keje aku yg tetinggal di UTM tuh..gile lepas tgn aku kan, tu la, gatai sgt nak dok ngan suami cepat2..hehe..ape nak buat, dah kawen..segale jase baik anda amatla sy hargai, nnti time konvo bulan 9 nnti, I belanje U naik atas stage amek scroll same2 eh..hehe..wahhh, tak sabarnye nak graduate kali ke-2, tp still tempat yg same la kan, bodek UTM la katekan..ape2 pun UTM la tempat cheq kenai suami, kalo tak kerane UTM, tak jumpe la en suami yg dok depan mate skang nih..

ape2 nnti I update lg k..

2 comments:

~HaNna~ said...

HEBAT gitu...hihi..
bleh jadikan kerjaya sampingan ni..bleh fly byk tmpt..hehe..

tahniah...insyaallah kite dapat grad sesame...hehe..best regards to them yang besusah payah penat lelah menolong kita...taktau la bleh dpt ktne sahabat2 yg besh tuh ek...:)

Fara FarSha said...

sedang memburu piale uber dan thomas ni zon..haha..budget hebat..

tula, ke hulu ke hilir p fak, print, binding, anta fak balik panas2 tuh..kene la simpan duit zon banje diorg mase bulan 9 nnti..haha

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster