Dec 23, 2010

lege

lepas kluar meeting skul td terus g appointment ngan doc kat hosp likas arini..tak abes pun mtg tu, sy dah kluar sbb appointment kul 10 ngan doc, mtg plak start kul 9.45, so 10.30 sy dah cabut dah..tp sebelum blah, makan la dulu..dengo nyer tak seberape, makan mau lebey..hehe

biase kalau smpi hosp tu kalau tak pusing 3-4 round cari parking tak sah, tp td terus ade 1 kosong, tnpe terkedek2 lg, terus cilok masuk, dekat plak ngan pintu masuk hosp, huh, takyah jalan jejauh..bukan ape, lately ni klu nak berjalan je, rase mcm ade bende mencocok2 je, so kenela jalan terkepit2 dgn tahap kelembapan yg melampau..haha..pastu g kaunter bayaran sbb sblum ni sy g checkup kat private, so bile refer ngan gov, kenela bayar 30 hengget..ingtkan free..ceh

pehtu, punyerla lame menunggu, sejam gakla..dah sengal2 dah pinggang ni rase, mcm2 aksi buat dah, aksi baring je tak brani nak buat, kang tak pasal2 kene refer kat pakar psikologi plak kang..bile dah jumpe doc tu, terus la kene scan budak kecik ni nak tgk kedudukan die yg menyongsang ari tu..dan tempat pertame doc tujukan adalah dibahagian bawah, mcm tak caye je nmpk kepale die...takde lain yg bleh dikatekan, alhamdulillah...so doc pun terus tutup fail dgn senyuman (sonang kojo den ), agknye la die kate mcm tu wlupun doc tu foreigner..

terus tak saba nak bgtau ayah die, nenek die ngan kakak yg bawak sy p berurut tu..gembire smpi sy rase nak beranak time tu gak..kang tggu lelame takut die memusing semule kang..

harap2 die kekal la dok kat situ..saaaaaaayang die..:)

4 comments:

Ann said...

alhamdulillah..moga2 xnakal lagi baby hang tu fara..hehe

Fara FarSha said...

tula,mmg nak kene la klu die pusing balik..hehe

Fazliza said...

Alhamdulillah...semoga Allah permudahkan ko bersalin nnti ya....

Fara FarSha said...

insyaAllah, lg 2 minggu ni menanti due, mcm2 bleh jd gak..huhu

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster