Dec 20, 2010

baru 26

ecececeh..eksyen sket naa, org len yg lahir taun 84 dah nak masuk 27 awal taun dpn, tp sy baru nak masuk 26, mude lg la tu kan..ingt baby nak suh kluar ari ni, tp die kate tak grand nnti smbut b'day skali ngan umi die..so, ntah bile die nak menjengah dunia, kalau bulan 12, still same ngan sy, tp kalau awal bulan 1, jd new year baby la die..

tp memang kehadiran die nnti adalah hadiah harijadi yg paling mahal penah sy dpt..of course dari my lovely hubby..moge2 akan menjadi anak yg soleh..malam td smbil teresak2 pesan dgn si anak supaya jgn keluar lg selagi ayahnye belum dtg, tak tau cane sy nak hadapi sorang2 kat sini nnti..

dulu mase kawen ikut bulan kelahiran suami, skang nak dpt baby, harap2 same bulan ngan umi pulak ye..tp sedikit sedey menyambut sorang diri di sini, housemate balik kg smpi ujung bulan, suami plak di labuan..semalam je la dpt bersame suami..takpe, weekend ni kite ketemu lg ye syg..

mak buyung

pak buyung..hehehe

6 comments:

Ann said...

beday hang ke? hepi beday lah fara..smga sihat yer..

Fara FarSha said...

iyo cik ann..tq aunty..:)

kapten said...

alhamdulillah dah tua...heheh...weh papadom ngan mamadom la..heheh ;-)

Fara FarSha said...

kapten ni terpengaruh betul dgn filem..taula baru balik bercuti dari utara..erm, cam sedap gak papadom kan..;)

Fazliza said...

fara~~hepi belated birthday!! comeynye ko...even preggy pon still maintain je badan....perut je kedepan kn...besh2:) take care ye..dont notty2:)

Fara FarSha said...

ofkos perut kedepan, tp membulat mcm bola bowling dah ..haha.. alhamdulillah lah badan tak bape nak naik, kalo naik bebenor susah gak nak bg kurus semule lepas bersalin..

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster