Feb 28, 2010

sepetang besame nisa abidah

semalam p picnic kat pantai, kat tepi umah je pun..saje suke2, jiran atas umah ajak, ape lg, ade si kecik tu, kami pun orait saje..wlupun tgh bz memasak CO nak dtg umah makan mlm tu..

 
nun di sana pantainya..

tp p ikot jalan celah mane ntah, redah je, konon2 mcm adventure la sket..Arghhh, suamiku kehilangan kepala!


 
tgh mencari starfish..


 
yaaa..ini dia! satu sudah jumpe


 
2 org budak jakun..klu yg kicik tu logik gak..ni yg si tudung merah tu pun same gak..jakun kuase due


  
banyak dah jumpe, geli geleman nak pegang, lembik! malu2 lak tu starfish ni, letak je, terus nyorok dlm pasir


 
main ayer eh

 
 lompat katak ngan 2 baba


 
mak dare n anak dare..upss..anak dare??

sekian saje utk petang tuuu..

eh eh nak nyelit sket gambo mase air show tgh hari tu, aku tak pegi pun, anto jurugambo je merangkap en suami..haha..dgn ayat wajib soh p gak, 
"syg pegi la ek, nanti CO marah plak tak pegi, alah p tunjuk muke je, pastu balik la, lgpun kat umah ni kan ade org betulkan tile ni, takkan nak tggalkan..fara bukan taknak g, nnti takde kawan plak, dahla kak ida tak g, sian fara tecongok sengsorang kan",sobona eh maleh nak p paneh bodontum ni..bodontum???

"erm, yelah.abg p kejap jek"..gupenye smpi abes air show tu baru balik..

cume hornet ngan nuri je..tp gambo nuri suami tak snap pun, agknye dah buhsan kot ari2 mengadap bende alah tu..sebelum tu, tiap2 ari diorg "ngabehkan minyak" dok training..bingit telinge dgr, lalu ateh bumbung umah ni jek..adehhhh..kalau baru nak ngandong, boleh teberanak agknyer..boleh gitu????


 
 ade 3 bijik kot hornet ni

maap la yek, gambo tak begerak blehla upload, kalo masuk aircraft yg tgh begerak kang, mau seminggu baru berjaye di upload..banyak gak video yg suami amik..kalo nak tgk blehla send add. email, kalo aku teringat bleh la I send kat U, hehe..kalo takde yg nak tgk baguih gakk..huhu..jimat maso den..


3 comments:

Ann said...

ade lg hati nak jadi anak dara..huhuh..bila bakal nk jd mak dara ni?

Fara FarSha said...

ntahla ek..ni pun rase dah lain mcm ni..mcm dah dekat je nak jd mak dare..hehe

geng lepak said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster