Feb 12, 2010

Done!

Alhamdulillah, itu je yg dpt digambarkan utk viva ari ni..wlupun mcm2 perkara tragis dlm QnA td, wat dekk jela ye tak, sondol je jawab..punyer tak sedar smpi 3 jam, dari 8.30 sampai 11.30 pg, naik kesemut dah punggung den.haha, nasib bg duduk kan..asik tgk jam je aku bilela nak abih ni..sungguh menduge kesabaran dan kebengongan aku sendiri..

Prof. Mazlina yg dikatekan "hot dgn soalan2 panasnye" itu, sungguh tidak kusangka beliau sgt baik ari ni, sgt baik, mcm seorg ibu menasihati anaknye jek..aku jawab tak betul pun die bleh tlg jawabkan balik..hehe..tapi, Dr Alyani (UPM) yg aku pun tak tau mcm mane orgnye tu, agresif sungguh.soalan2 yg die bg tu mudah je kalo nak ikutkan, tp dgn gaye ckp yg agak2 rock kapak tu, aku jd blurrrr plak tetibe, sambil Dr Manaf mengetap bibirnyer memandang aku yg agak ketakutan menangkis soalan2..sedih jugak bile ingt balik mase present td, tp aku rase yg lebihnyer malu jek, ngok ngek la ko fara..Prof Razali plak cool je sbgi MC, thanks prof kerana tidak menokok tambah soalan..huahuahua

bile tang mendengar ucapan "tahniah" drpd MC tu, rase nak gugur je jantung I..poyos..semua examiner wish congrates, syahdu lagi..lembut rupenye Dr Alyani ni, saje je nak psiko aku..terus aku salam n cium skali tgn diorg, rase nak peluk pun ade.wakaka (bodek ke?)..dan dengan gaye lemah gemalainyer aku berjalan keluar..rase nak lompat2 lagi pun ader

dah pastu ingt keje aku dah abeh ke, diorg bg 1 bulan je suruh re-write balik thesis tuh, grammar berterabur, ntah macam mane nak kutip ntah..ngan references punyer tahun tergantungla, ngan buat ayat copy paste je..mcm2 lg lah..hahaha..balik Labuan, no more tido2 ha lepas subuh..

Alhamdulillah sekali lg...syukur..

9 comments:

kapten said...

Salam,...

farah tahniah...bila dengar citer ko nie bersamngat aku nak menulis thesis nie..heheheh..doakan aku farah..haha xmalu betul aku...

farsha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
farsha said...

alhamdulillah...selamat dh bucuk abg...pasni leh la blk labuan. sori ek abg xde d sampingmu utk celebrate. abg masih tsangkut d pdalaman sabah ni..aircraft rosak

Fara FarSha said...

kapten, hati2 sket tulis thesis tu, kalo dapat panel yg teliti, abih sume die comment..haha..gud luck ye kapten..chaiyok2

Fara FarSha said...

to my bucuk, thanks syg..takpe, fara balik labuan nnti kite g mkn kat anjung ketam eh..hehe

~HaNna~ said...

no more tidoq2 lagi lps subuh ek...hehe...

chaiyok!!....

Fara FarSha said...

tq hanna..u alls sume besttttt:)

Ann said...

tahniah...doakn aku lak yer...

Fara FarSha said...

ann, cepat2la tulis thesis tu, asik tgk bola jek..hehe

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster