Jun 14, 2011

bila Dzaffrin demam...

pg2 lg mak dah call bgtau pasal dzaffrin, ade yg tak kene dgn die mlm td..ditambah lg dgn demamnye lepas cucuk 5 bulan semalam..bile dah botak kepale die (lepas cukur jambul), memang terase sgt panasnye..nasebla die tak nanges lgsung kene 2 dos injection tu..tabik spring umi kat Dzaffrin..tp badan tetap naik jd 7.5kg skang

ayah Dzaffrin ade kat Subang tu, so ptg ni bleh la balik jenguk die kat Segamat sementara ade kelas kat KL base khamis ni..agaknye rindu umi pun ye jugak kot mak kate, sebab sebelum cucuk pun semalam dah agak panas jugak kepale die..huhu..umi lg rindu Dzaffrin tau..tp skang dah bleh 3G ngan mak, so blehla nmpak budak botak tu depan2..

td bile perah susu, nanges teringt die..susu pulak tak mau kering2 walaupun die tak minum dah..bile perah, buang jela..org kate klu baby tak menyusu, akan kering ngan sendirinye, tp ni mcm takde tande2 nak kering pun..pelik gak..nak buat stok, Dzaffrin plak dah pandai pilih, takmo yg lame2..ooo, takmo susu free ye, nak yg beli je..

mudah-mudahan Dzaffrin cepat sembuh ye..tak sabar lg 17 hari nak jumpe Dzaffrin semule ni...yeayyyy

terkejut kaaa

gerun giler muke kepale tgh digondolkan..ciann die

2 comments:

~HaNna~ said...

la...syiannye dzaffrin demam...huhu...
dh benti breastfeeding?....cepat ek...anak u lbey suke susu mooo...hihi...

Fara FarSha said...

die memang minum lg tp kene masukkan dlm botolla sbb mase cuti 3 bulan tu air susu banyak sgt, die rimas menyusu terus dari badan..skrg kalau bg, die minum je, tp ntah kenape cuti baru2 ni die selalu muntah lepas 3-4 jam minum susu badan..tu yg tak bg dah tu..tp die meamng taknak yg dah wat stok lelame tu..pandei milih

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster