May 10, 2011

dah jd ibu, tp cam rase masih anak dare jew..:p

okey, sebenarnye hari ibu utk diri sy adalah pd 10/1/11..mase tulah sy bergelar seorang ibu pertama kalinye dalam seumur hidup..so memasing adela tarikh sendiri kan, tp dah org lain smbut ari ahad minggu ke2 bulan Mei, awak pun ikut jela..ade plak entry dr kawan sy ni mengatekan takbleh nak sambut ari ibu, sy pun kurang arif nak bg pendapat, tp as long as kite hanye mengingati ibu, ape salahnye kite bg penghargaan pd diorg kan..tak kesahla bape ari bulan pun..

minggu lepas jumaat mcm biase la turn sy plak turun labuan..sampai2 je kat feri, driver dah ade dah nak jemput mak datin ni, sape lg kalau bukan en shawal @ bak kate kawan2 sy dulu en aidilfitri..hehe..tetibe mate terus tertusuk menusuk pd satu bende kat sebelah seat die tu, ecececehhh, jiwang plak la laki aku ni..ceh, dgn poyonye diri ini bertanye, sape punye bunge ni yang?..purak2 tidak tahu..yela, memang tak tau pun ari ibu ahad tu, so pelik la plak tetibe derma bunge kat sy kan..bile bace kad baru tau..sy kate kat die, ari ibu ahad ni la yang, awat awai sgt bg bunge ni..die pun jawab, org lain dah heboh dan sebok bg ucapan dah kat hot fm td..oooo, yeke, nmpknye sy yg tertinggal keretapi la

update sket tentang dzaffrin 4 bulan ari ni, die tak kene cucuk, just pegi klinik utk timbang dan ukur ketinggian..sudah 7 kg anak bujang sorang tu, dan dah mule nak kenal org..kalau die dah lame tak jumpe, nak pegang die, mulela gembeng tak tentu pasal..geget baru tau

takkan 3 kuntum je yanggg???..cukup le tu (umi, ayah ngan dzaffrin)-3 lerrrr


secoet je ucapan..kundukat la ayah nie..;)

# tak sabar nye nak dengar dzaffrin ckp selamat ari ibu pd sy...so, pd ayah dzaffrin, kenela beli 2 kek mase ari jd dzaffrin nnti ye..jgn wat2 lupe naa...

3 comments:

~HaNna~ said...

selamat hari ibu ye pn fara...jgn nk perasan anak dara lg ek...i jek anak dara skng nih...haha...

Fara FarSha said...

tq cik hanna..i tak perasan, tp org yg kate..hehe..ala, u anak dare tp anak buah dari SEL ramai dah ha..kire dah jd ibu le tu..:)

Fara FarSha said...

okey, I tak perasan..cume org je yg ckp, jd I kene terime..hehe

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster