Oct 12, 2010

UMS

ok, sambung entry lepas..rupenye senang je nak ke UMS ni, straight je dari KK, cari jalan nak ke Likas @ Sepanggar @ 1 Borneo..Sabah ni memang kaye dgn roundabout nye, so asik memusing jela walaupun jalan terus..ok, ni gambar dah nak dekat smpi ngan UMS

yg kubah 2nd tu masjid UMS

mase sy dtg ni, diorg tgh sibuk nak konvo, so meriah la sket pemandangan dlm UMS tu, sy smpat masuk dewan diorg, saje usha2..agak besa gedabak jugela dewan diorg berbanding UTM, tp UTM still the best..haha..lg satu, pesta konvo kat sini tak dipanggil pesta konvo, tp dipanggil 'tamu gadang'..pelik kan..tp still tak bleh celen pesta konvo UTM yg mcm2 ada..

Dewan Canselor UMS

mase memule lapor diri dah petang sbb pg jumaat tu diorg ade open house U, so sekejap je, pastu jumpe dekan SKTM jap kene khutbah, then jalan2 ngan suami kat KK..lalalala..pastu bile isnin dtg balik, baru mcm2 kene settlekan, abes sume org office ngan lecturer diperkenalkan, malu sungguh la mase tu kene  introduce sorang2..majority lecturer sini cine n foreigner..yg program Elektrik-Elektronik, saye dgn sorang ex-student UTM (Dr. Ismail) dulu je malay, n ade 2 org je prmpuan..huhu..student pun same, ramai cine dari melayu..

skrg sy masih tak bz sgt lg sbb belum start ngaja dan masih wat keje2 merepek..hehe, tp mcm ure2  (bukan kure2), kene ajar microP yg paling sy tak suke n tak pandai tu..ish, yg lain sume dah kene tibai yg lectrr lain..waaa, pandai la diorg bg sy subjek yg sy kene study giler2..

7 comments:

~HaNna~ said...

i like....hehe..

wah pn yanti dah report duty kt UMS...tahniah beb...!!!..

Selamat mengajar student2 yg bermacam2 kerenah n perangai na...hehe...

nnti bleh kite sharing2 n caring2....

anyway, Gud luck aja microP....best tuh...teringat time lecturer kite aja kt depan...mungkin ayaq liuq nye terkene pn yanti n berkat, terus dpt ngaja subjek nih...hehe...;p

Fara FarSha said...

banyak la hang punya ayaq liuq..huhu..siot cik hanna perli Pn Yanti..Pn Yanti sgtla kecik di sini berbanding student tinggi2 mcm galah..aiyaa, banyak gerun oooo..;)

Ann said...

mikrop........killer subject tu...hehe
wpun aku xngajar scr rasmi, rupenya sronok ngajar kat U ni...best ngajar dak2 yg bsmgt nk blaja...

Fara FarSha said...

kalau student terlebih semangat pun susah gak ann, agak kelu lidah ku nnti menjawab soalan2 berbisa..uwaaa, tak mau ajar mikrop..derita idupku..huhu

~HaNna~ said...

bg student yg semangat nk blaja srnok la..kalo yg sambil lewa?..hurrhhhh...jenuh...huhu

cik hanna tk perli la...btol..hihi...
student tinggi galah, pasti akn dipandang enteng...

kapten said...

cepat farah rekemen kan aku dekat dekan hang hohohoh...obersea...oberseea..

Fara FarSha said...

kapten, viva dah lepas lum ni,semangat btol nak ngajo.;).obersea sabah tak best, obersea uk ke, aus ke, engl ke, baru ober the sea..hehe

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster