Mar 17, 2010

keje sambilan

mcm mane la bleh salah bace iklan kat UK tu, bukan pembantu perpustakaan la cik fara oii, awat hang baca tak betuii..

'pembantu pengawas peperiksaan'

alah lebih kurang la peperiksaan ngan perpustakaan tu kan (ayat cover)..dah la malu bile tepon UMS KAL tadi, die kate 

"maaf cik, kite takde pun iklan kan ass. librarian tu"

ceh, dgn bangganye aku jawab,

"aii, takkan saye salah bace kot, kat UK iklan tu, due date die bulan Mei, suami saye pun bace"..(dgn ayat garang plak tu)

pahtu tak puas hati, ajak suami p UK balik, siap bawak kamera tu nak tunjuk bukti iklan tu..jahat kan aku bile tak puas hati ngan org..hahaha

gupenye keje tu dari april sampai Mei..haduhh, kan ke dah malu-maluan..nak sorok kat mane ntah muke..dah tu p bg information salah plak tu kat jiran atas pasal iklan tu, dah malu kuase due, hambek ko, ingat bijik mate awak ni scanner ye fara..

jadinye esok nak p anta form kat sane ni, jage pekse tu sambilan je 3 minggu..ishh, caner nak cover malu ni eh, esok mesti org tu tgk name sape, kan ke awak pekenalkan diri mase tepon tu..dah sah2 org tu ingt name pelik aku nih..

ahh, janji dapat keje, sambilan pun sambilan la, malu pun malu la, janji masyukk..

# kesimpulan: jgn biarkan mate anda diselubungi misteri


10 comments:

Abg Hashim said...

sepatutnye boleh sorok lagi malu tu..tapi dah post dalam blog..maka takleh sorok dah la..wakakakakak

Ann said...

itu mknanye hang kene pakai spect mata taw...hehe

Fara FarSha said...

saje aku nak tunjuk tak malu aku pade ko abg hashim..haha

spektrum bleh tak ann????;p

kapten said...

nanti kalau dapat ko pakai jer bag konvo tue tutup mata..tebukm dua lubang tuk mata...gerenti xkenal hang.nyer..

azinuj said...

spektrum pon bole fara..nk ke? kat opis ni ade 4 bijik..nk yg beso..kecik.. hak hak.. :)

kapt mohd shawal tudm said...

macam sireh....ada ke patut?????

Fara FarSha said...

perghh kapten punyer idea tak tahan ganasnyer..saje nak bg I lagi malu gande 23..caittt

jun nak alamat fara tak, bleh anto spektrum ke labuan..hehe

betul ape syg pun bace iklan tu..kan kite same2 rabun..haha

Fara FarSha said...
This comment has been removed by the author.
tempeJB said...

ye ke

Fara FarSha said...

hai tempeJB..kate "ye ke "je ke..

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster