Oct 30, 2009

First Entry

Salam semua...

Wah,dah pandai nak berblogging skarang nih..hancusla study camni fara oiii, nasib dah nak abis,tinggal saki baki thesis, viva ngan conference jek lagi..dah la tak mintak izin ngan suami nak wat blog, suke-suki jek ye..("takpela, abg izinkan", jawapan yg aku bagi) haha


Untuk 1st entry ni, aku pun tak pandai nak tulis ape, just type n delete balik ape yg aku tulis, ntah bape kali dah aku tulis-padam-tulis-padam, itula kijenyer..tp takpe, tateh2 dulu, pas dah pandai baru leh taip laju2 mcm duit elaun yg baru dpt, pas 2-3 hari dah tinggal 1/4..ha, mcm tula duit aku kuar laju2..


Ok lah, sat lg nak melayan hubby plak di talian talipon, kesian die baru pas accident, patah jari jemarinyer..td kate g beli makan, ni tak tepon2 pun lg, kang aje yg patah plak jari2 yg lain, baru haru dibuatnyer..eh eh, cabul pulak mulut ni..


selamat malam semua, wassalam...

5 comments:

shawal said...

takpela, abg izinkan...tp jgn smpi tganggu lak study tue...abg dh x rela dok sorg2 kt cni

Fara FarSha said...

ok2, baik syg..nntikan adindamu di sane ye..love U..

Hasmizah said...

ko komen ke shawal komen tu weh...

huhuhuhu...ala gayut jer ar kat tepon

puas2 puan fara oi....

Fara FarSha said...

shawal la komen, ape plak aku yg komen, cait..kebetulan ayat die same pulak ngan instinct aku..hehe

Hasmizah said...

owh ye ke.... hehehehhe.. biase la suami isteri kan... mesti ar ader same instinct...

Harta Dunia Akhirat

Lilypie Fourth Birthday tickers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Analog Clock

Islamic Quote of the Day

Asmaul Husna

Solat Time_Kota Kinabalu

click! click!

Followers


 

Design by Amanda @ Blogger Buster